Logo

Nieuws

13/11/2018

Wat ouders en bedrijven vertellen

Als ouder wilt u het beste voor uw kind

En dat begrijpen we op deze school heel goed. Als kleinschalige school met zo’n 170 leerlingen, bieden wij uw kind een veilige omgeving. Bij ons kent iedereen elkaar en krijgen leerlingen persoonlijke begeleiding. Onze school is gelegen vlakbij het vliegveld Maastricht Aachen Airport en op de Maintenance Boulevard waar diverse luchtvaartonderhoudsbedrijven zijn gevestigd. Vanuit onze school zie en hoor je dagelijks vliegtuig landen en opstijgen.

Het is onze ervaring dat na het behalen van het diploma leerlingen goed hun weg verder vinden. Dat kan zijn in een baan in de luchtvaarttechniek; vaak worden leerlingen vanuit hun stageplaats al een baan aangeboden. Of ze vinden werk in een technisch bedrijf in een andere sector. Ook biedt de opleiding een goede aansluiting op een HBO-opleiding.

Wilt u meer weten over de opleiding of vrijblijvend kennis maken? Laat het ons gerust weten.Wat ouders vertellen

Hidde Visser, vader van Hylke - afgestudeerd in juli 2017: "Het is een kleine school met persoonlijke begeleiding voor de leerlingen."

Peter Fest, vader van Bob - afgestudeerd in juni 2018: "Hij heeft de perfecte HBO-aansluiting."

Mike Fölker, vader van Tom - startte de opleiding in 2018: "Op die hangaar met echte vliegtuigen, ben ik enigszins jaloers."

Eva Boomsma, moeder van Jannie - startte de opleiding in 2017: "Wereldwijd kunnen werken; een prachtig toekomstperspectief!"


Wat bedrijven vertellen

Harm Van Engelen, Managing director and partner at KVE Composites group: "Deze leerlingen zijn goed en breed opgeleid."

Constant van Schaik, algemeen directeur Samco Aircraft Maintenance : "Het is een mooi vak én het is een groeimarkt."